Book Appointment Now
Wat kost het opstellen van een HACCP-plan?
Het opstellen van een HACCP-plan is de basis voor elk bedrijf in de voedingsindustrie dat wil voldoen aan voedselveiligheidsnormen. De kosten die…
Het opstellen van een HACCP-plan is de basis voor elk bedrijf in de voedingsindustrie dat wil voldoen aan voedselveiligheidsnormen. De kosten die…
In zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen en revalidatiecentra, speelt voedselveiligheid een belangrijke rol. De cliënten en patiënten in deze instellingen behoren vaak tot…
De wereld van voedselproductie staat onder toenemende druk om te voldoen aan strikte regelgeving omtrent voedselveiligheid en kwaliteitscontrole. Traceerbaarheid, ook wel traceability…
Als men het over voedselveiligheid heeft, spreekt men vaak ook over microbiologische, chemische en fysische gevaren. Elk type gevaar brengt specifieke risico’s…
Kruisbesmetting is een van de belangrijkste oorzaken van voedselvergiftiging en voedselgerelateerde ziektes. Simpel gezegd, kruisbesmetting treedt op wanneer schadelijke micro-organismen of allergenen…
Als je in de voedselindustrie werkt, of gewoon geïnteresseerd bent in gezond en veilig eten, dan ben je vast wel eens de…
De internationale handel in voeding is de afgelopen decennia enorm gegroeid. Globalisering en verbeterde manieren van transport hebben ertoe geleid dat voedselproducten…
Altijd al jouw eigen supplementen merk willen starten? Lees dan dit artikel, want wij leggen je uit hoe je jouw eigen supplementen…
Het waarborgen van de veiligheid van voedsel is de meest belangrijke verantwoordelijkheid voor elke onderneming binnen de voedingssector. Of u nu een…